סטודנטים בסן-דייגו מתכננים טילים באמצעות ALTIUM DESIGNER
מרבית הסטודנטים שניגשים ללימודי הנדסת אלקטרוניקה ו/או חשמל כיום, נחשפים במהלך לימודיהם לתוכנת ALTIUM DESIGNER.
בחלקים רבים מהעולם ובעיקר בארצות הברית, תוכנת ALTIUM נלמדת באוניברסיטאות המובילות ונותנת מענה בתחומי הלימוד השונים, החל מסימולציות של מעגלים פשוטים, ועד ליצירה של מעגלים ובנייה שלהם כחלק מפרוייקט גמר או משימות בתואר השני.
במאמר זה אשתף אתכם בסיפור של קבוצת סטודנטים מאוניברסיטת וויקטוריה שבסן-דייגו, אשר קוראים לעצמם – UVic Rocketry Team.
צוות UVic Rocketry כולל קבוצה בהובלה של סטודנטים מאוניברסיטת ויקטוריה אשר מתכננת ובונה רקטות הלכה למעשה. הצוות זכה במקום השלישי בתחרות הנדסת רקטות בין-מכללות 2016 (IREC), תוך שיגור מטען של 10 פאונד (4.54 ק"ג) לגובה של 11,702 רגל (3.57 ק"מ) מעל פני הקרקע.
נכון להיום, הצוות שנוסד בשנת 2015, ומונה 34 אנשי צוות, בנו כבר 3 רקטות במהלך לימודיהם, וכך מתנסים hands on בתוכנות אותם הם לומדים ובכללותן תוכנת ALTIUM לתכנון ועריכת ה- PCB.
צפו בווידאו ובכתבה המלאה:
אם אתם סטודנטים והייתם מעוניינים לשמוע יותר על ALTIUM DESIGNER – כדאי לדעת שכל סטודנט/ית במוסד אקדמאי מוכר זכאיים לקבל רישיון Altium Designer On-Demand לשישה חודשים חינם! (ניתן לחדש כל 6 חודשים למשך כל תקופת הלימודים), ספריה הכוללת מעל 200,000 רכיבים, שיעורים מקוונים בחינם ועוד.
לחצו כאן למידע נוסף ולהורדת גרסת ניסיון חינם!
מקווה שנהנתם מהבלוג.
נשתמע בבלוג הבא,
בן מימון